Patak parti kacsa parti Egerben

2023. Augusztus 20. Eger Kacsafutam! Szuper nap! Köszönöm a nagyszerű szervezést!

2023. Augusztus 20. Eger Kacsafutam! Szuper nap!
Köszönöm a nagyszerű szervezést!


Az Interactosok is sokat tanultak! Jó volt találkozni az Eger RC tagjaival, Elnök Asszonynak, Dávid Máriának köszönjük lelkesítését!
Sipos Mihálynak kitüntetéséhez szívből gratulálunk.
Nagyon sok klub megtisztelte az eseményt, segítőként is ! Az IFMR pedig ismét megajándékozta a jelenlévőket egy rövid motorozással.


Creat Hope in the World! Together!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kovácsné Gila Erzsébet

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet valaki a Rotary tagja?

A Rotary nem egy titkos szervezet, ellenkezőleg, tevékenységét igyekszik a legnagyobb nyilvánosság mellett végezni. Az ország 55 klubja várja leendő barátait. Látogasson el a legközelebbi klubba, ismerkedjen meg a tagokkal és a klub tevékenységével. A Rotary nem mozgalom, nem lehet „csak úgy” belépni: tag csak az lehet, akit meghívnak a klubba, és taggá válásához elnyeri két Rotary klubtag ajánlását. Ezután a klub vezetősége, illetve a klubtagok titkos szavazással döntenek a jelölt tagságáról.


Miért legyél Rotarys?

Mert sokkal jobb adni… szeretetet, időt, odafigyelést, ajándékot, adományt, tudást. Mert új ismeretekre tehetünk szert, kipróbálhatjuk magunkat sok területen, ami nem kapcsolódik a szakmánkhoz. Mert ki ne szeretne barátokkal utazni, kirándulni, zenét hallgatni? Mert bárhová utazunk a nagyvilágban, mindenhol egy önzetlen Rotarysra lelünk.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba